Marko

Moikka!

Olen 33-vuotias savolaissyntyinen, sittemmin Kymenlaaksoon, Haminaan kotiutunut kahden lapsen isä.

Visuaaliset asiat ovat aina kiinnostaneet minua. Lapsena tykkäsin piirtää paljon, mutta lukiossa valokuvauskurssin aikana kiinnostus valokuvaamiseen heräsi. Tässä vaiheessa elämä pyöri kuitenkin paljon pikajuoksun ympärillä, jossa kisasin SM-tasolla ja yhden SM-pronssin ehdin saavuttaa alle parikymppisten sarjassa. Kun kilpaurheilu päättyi reisivammaan niin valokuvaus alkoi astumaan kuvioihin, aluksi harrastuksena.

Pitkä matka on kuljettu ja nykyään valokuvaus on ammattini. Ison kirjapinon ja verkkokoulutuksien lisäksi olen kouluttanut itseäni kursseilla (mm. kansainvälisesti palkitun Davin Becksteadin hääkuvauskurssi Tallinnassa keväällä 2014) ja huhtikuussa 2015 vietin pidemmän jakson Snap Photography Festival nimisessä koulutustapahtumassa, jossa opettajina oli useita maailman parhaita hääkuvaajia Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta. Reissun anti ylitti odotukset ja antoi paljon uusia työkaluja.

Muutamia vuosia sitten sain mahdollisuuden kuvata ystävieni häät ja tajusin jo näiden ensimmäisten häiden aikana, että tämä on juttu josta todella tykkään! Kun hääparikin oli tyytyväinen kuviin niin motivaatio kasvoi entisestään.

Häiden kuvaamisessa minua kiehtoo monipuolisuus, aidot hetket ja tunteet ja erilaisten ihmisten kohtaaminen. Jokaiset häät ovat erilaiset ja persoonalliset ja haluan tallentaa ne juuri sellaisina kuin ne tapahtuvat niin, että katsoja voi vielä vuosienkin päästä tuntea hyppäävänsä takaisin hääjuhlaan. Luovasti toteutetut hääpotretit ovat myös merkittävä osa häiden kuvaamisessa. Kyseessä on ainutlaatuinen ja tärkeä päivä, joka vaatii myös kuvaajalta paljon. 

Pidän myös kovasti lasten ja perheiden kuvaamisesta ja näissä kuvauksissa suosittelen kuvauspaikoiksi luonnollisia miljöitä ja/tai kunkin perheen omaa kotia. Uskon, että tällä tavalla kuvaus on myös lapselle mukavampi tapahtuma. Lapsi- ja perhekuvauksissa toimin aina lasten ehdoilla ja kuvaus tehdään kaikessa rauhassa, kelloa ei vilkuilla. 

Jos olet kiinnostunut kuvauksesta ja tyylini miellyttää niin ota rohkeasti yhteyttä, kuulen mielelläni lisää toiveistasi. Ota yhteyttä sivujeni kautta tai mailaa osoitteeseen markolaukkarinen@gmail.com.

Kiireellisissä asioissa voit myös soittaa numeroon 040-8423126. Erityisesti hääkuvauksia teen kaikkialla Suomessa.

I also offer my services in English and I am available for destination weddings.

Ottamiani hääkuvia on julkaistu muun muassa kansainvälisellä LooksLikeFilm.com sivustolla 

http://lookslikefilm.tumblr.com/

Minut löytää myös Facebookista: 

https://www.facebook.com/MarkoLaukkarinenPhotography
               

Marko Laukkarinen

Processed with VSCO with b1 preset

ASIAKKAITA JA JULKAISUJA mm.

Häät-lehti
LooksLikeFilm
Readleaf Boutique
Kela
Nitro ID
Kauppakeskus Pasaati
Yksiö Puutarhassa
Vestelli Oy
Suomen LVIS-suunnittelu
Lindo Lifestyle
Kotkan Lihatukku
Carea
KTP
PackageMedia